Covid-19 | Coronamaatregelen

Als kleine reisorganisatie hebben wij direct en indirect te maken met de maatregelen die zijn getroffen door de overheden van Nederland, maar ook de landen waarin wij actief zijn of doorheen moeten reizen om op onze bestemming te komen.

Wij zijn als reisorganisatie aangesloten bij het VvKR en het STO garant en bieden daarmee bescherming voor onze klanten in de vorm van een reisgarantie. We voldoen daarmee niet alleen aan de wettelijke verplichting voor reisorganisaties die pakketreizen aanbieden, maar dit houdt ook in dat, als je bij ons boekt, je geld netjes staat ‘geparkeerd’ bij een derde partij. Volkomen safe dus!


Mochten wij moeten annuleren ten gevolge van de maatregelen omtrent op basis van artikel 7:509 lid 5 sub b BW als gevolg van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden. Dan krijg je bij Surviking ten alle tijden je geld terug! We geven geen vouchers, maar geven je wel de eerste optie om je in te schrijven voor de eerst volgende editie.

Tijdens onze reizen is afstand houden (minimaal 1,5 meter) geen enkel probleem, tevens zullen we vragen om veelvuldig je handen te wassen en te ontsmetten met de daarvoor bestemde ontsmettingsmiddelen. Tevens conformeren wij ons aan de lokale regelgeving omtrent het coronavirus.