Hiking &
Trektochten

De mooiste hiking trektochten en wildernistrekkings door Noorwegen en Zweden. Wij nemen je mee op reis naar Scandinavië waarbij de ultieme natuurbeleving op nummer 1 staat. Unieke uitzichten, wildkamperen, vuur maken en navigeren. Alles wat je verwacht bij een survival trektocht komt aan bod.

Bekijk reizen

Sneeuwschoen­wandelen

Sneeuwschoenwandelen in Noorwegen of Zweden? Wij nemen je mee op reis naar Scandinavië waarbij natuurbeleving en de ultieme winterbeleving op nummer 1 staat. Unieke uitzichten, vuur maken, navigeren wildkamperen of slapen in een hut. Alles wat je verwacht bij een Winter survival trektocht komt aan bod.

Bekijk reizen

Backcountry
Skiën

Een supergave Ski Trekking of Expeditie op Toerlanglaufski’s door Noorwegen of Zweden? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij nemen je mee op reis naar Scandinavië waarbij natuurbeleving en de ultieme winterbeleving op nummer 1 staat.

Bekijk reizen

Kanoën

Heerlijk kanoën in de prachtige natuur van Zweden of Noorwegen? We nemen je mee naar verlaten meren, onbewoonde eilandjes en ongerepte natuur! Kijk hieronder voor ons actuele aanbod Kano tochten door Scandinavië.

Bekijk reizen

Fotoreizen

Ben jij avontuurlijk ingesteld en hou je van fotografie? Reis dan met ons mee op 1 van onze fotoreizen door Noorwegen of Zweden. We gaan op jacht gaan naar het Noorderlicht in Scandinavië of naar juiste die ene landschapsfoto die je altijd al aan de muur wilde hebben.

Bekijk reizen

Hiking & Trekking

Sneeuwschoen­wandelen

Backcountry Skiën

Fotoreizen

Surviking Pro Shop

Laat je adviseren door een pro!

Verhuur

Showroom

Trainingen & Workshops

Surviking Kids

Samen genieten met je kind van/in de natuur en daarbij een stapje terug nemen uit het drukke leven. Terug naar onze basis in de natuur, maar op een speelse manier. Waardoor iedereen er plezier aan beleeft, zowel de kinderen als de volwassenen, wat ervoor zorgt dat er een mooie gezamenlijke herinnering gecreëerd wordt.

Iedereen zit steeds meer achter een beeldscherm, eigen sociale bubbels worden gecreëerd. Hierdoor verliezen we de wereld om ons heen uit het oog, wat erg jammer is. Want als je even de tijd neemt, zie je dat er zoveel moois om ons heen te zien is! De maatschappelijke druk van werken en presteren neemt alleen maar toe, waardoor we minder tijd creëren om de rust te vinden en lekker in de natuur te zijn. Tijdens een ouder-kind weekend staan er verschillende soorten activiteiten op de planning. Deze activiteiten zijn vooral gericht op het samenwerken en het bewust zijn van wat je doet in de natuur.

Surviking kids

Surviking map

Waar vinden onze Trektochten & Expedities plaats?

Wij werken onder andere samen met: