Mountain Equipment

 

 

Mountain Equipment is een merk is waar wij als Surviking volledig achter staan. De producten zijn gewoon ronduit goed te noemen! Al meer dan 50 jaar maken zij buitensportproducten voor de meeste extreme avonturen en omstandigheden. Of dit nu het beklimmen van 8000 meter top is, of een oversteek over Groenland, de spullen van ME zijn ervoor gemaakt!

Mountain Equipment is lid van de fair-wear foundation  en voor hun artikelen waarin dons verwerkt is maken ze gebruik van de down codex. Je weet dus zeker dat het bij ME om een eerlijk product gaat.

Daarnaast zijn onze ervaringen met de kwaliteit van hun producten dusdanig goed dat we dit merk een warm hart toe dragen. een merk waar wij van overtuigd zijn dat deze ons nooit in de steek zal laten. We zijn dan ook verheugd om met ze te mogen samenwerken.

“Wij geloven in wat wij doen: wij ontwerpen, testen, en maken onze producten met passie en toewijding. Wij gebruiken onze uitrusting ook zelf, wij werken nauw samen met tientallen van ’s werelds beste klimmers en met vooraanstaande vrijetijdsorganisaties in Groot Brittannië.”
MOUNTAIN EQUIPMENT

 

Volg Mountain Equipment op social media of neem een kijkje op hun website.
mountain-equipment
 

 

 

Language »
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram
error: Content is protected !!