Outdoor Fotografie & Visuals

Bij Surviking zijn we ook gespecialiseerd in Outdoor Fotografie & Visuals, dat wil zeggen, het ‘schieten’ van foto- & video materiaal buiten de gebaande paden. Wij komen op plekken, waar anderen niet komen. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Wij richten ons met Outdoor Fotografie & Visuals met name op de Noordelijke wildernis. Omdat dit in het verlengde ligt van ons vakgebied.

Wij kunnen d.m.v. actioncamera’s, drones en fotoapparatuur op moeilijk bereikbare plaatsen toch net dat ene shot maken. Nee, wij sjouwen niet met kilo’s aan apparatuur. Wel hebben we de beschikking over een creatieve geest en een selectie aan apparatuur wat prima in onze rugzak mee kan en toch een mooie foto of film kan maken.

Wij maken zelf gebruik van hoogwaardige apparatuur van oa. Panasonic Lumix-G (Micro Four Thirds).  De Lumix-G serie met 4/3 sensor (MFT) is bij uitstek geschikt voor fotografie in de natuur. Door het compacte formaat van de DSLM-body en bijbehorende lenzen kom je hiermee op plaatsen waar je wellicht met een zwaardere set-up niet komt.

Daarnaast hebben wij de beschikking over een Go-Pro Hero 6 en de nieuwste drone van het gerenomeerde merk DJI, de DJI Mavic Air. Deze drone is zo licht en compact dat hij in iedere rugzak past. Ondanks z’n formaat schiet deze drone fantastische videobeelden in 4K resolutie en kan foto’s maken vanuit de lucht op 12 MP. Dit alles bij elkaar in een fantastische omgeving levert unieke beelden op!

Fulufjället 4K | Autumn | Surviking.nl from Surviking, survival & hiking on Vimeo

Wij werken het liefst voor bedrijven,(outdoor)magazines en/of merken die hun idee vastgelegd willen hebben in the great outdoors! We hebben een breed netwerk in de outdoorwereld en werken samen met Feitsma Visuals op het gebied van fotografie & visuals. Samen met Feitsma Visuals gaan we een trektocht door de natuur organiseren waarbij je ook de ‘kneepjes’ van (natuur)fotografie kunt leren van een echte professional tijdens een meerdaagse trekking.

Feitsma Visuals heeft een tal van prodcuties op zijn naam staan en gewerkt voor oa. de BBC, Subaru & RedBull.

Showreel from Jaap Ruurd Feitsma on Vimeo.

Denk jij, dat wij iets voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Language »
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram
error: Content is protected !!