Outdoor Fotografie

Bij Surviking zijn we ook gespecialiseerd in Outdoor Fotografie, dat wil zeggen, het ‘schieten’ van foto- & video materiaal buiten de gebaande paden. Wij komen op plekken, waar anderen niet komen. Wij gaan door waar anderen stoppen!

Wij richten ons met Outdoor Fotografie met name op de Noordelijke wildernis. Omdat dit in het verlengde ligt van ons vakgebied.

Wij kunnen d.m.v. actioncamera’s, drones en fotoapparatuur op moeilijk bereikbare plaatsen toch net dat ene shot maken. Nee, wij sjouwen niet met kilo’s aan apparatuur. Wel hebben we de beschikking over een creatieve geest en een selectie aan apparatuur wat prima in onze rugzak mee kan en toch een mooie foto of film kan maken.

Fotografie

Met een lampje in je tent kun je hele toffe foto’s maken. Op deze foto is zelfs het Noorderlicht zichtbaar op de achtergrond.

Voor fotografie maken we zelf gebruik van hoogwaardige apparatuur uit oa. Fuji X serie.  De Fuji X-serie systeemcamera’s zijn bij uitstek geschikt voor outdoor fotografie in extreme condities, ook bij minder licht. De objectieven van Fuji behoren tot de beste in markt en door het compacte formaat van de DSLM-body en bijbehorende lenzen kom je hiermee op plaatsen waar je wellicht met een zwaardere set-up niet komt.

Tent donker

Een fraai shot op de bosrand in de Taiga. -9 graden celsius, een lichte vorm van mist en zacht licht zorgt ervoor dat het plaatje compleet is.

Wij werken het liefst voor bedrijven,(outdoor)magazines en/of merken die hun idee vastgelegd willen hebben in the great outdoors!

Denk jij, dat wij iets voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bosrand Taiga