Outdoor Fotografie

Bij Surviking zijn we gespecialiseerd in Outdoor Fotografie, dat wil zeggen, het ‘schieten’ van foto- & video materiaal buiten de gebaande paden. Wij komen op plekken, waar anderen niet komen. Wij gaan door waar anderen stoppen!

Wij richten ons met Outdoor Fotografie met name op de Noordelijke wildernis. Omdat dit in het verlengde ligt van ons vakgebied.

Wat doen we precies?

Wij kunnen d.m.v. systeemcamera, smartphone (IPhone 14 pro), GoPro en een DJI drone op moeilijk bereikbare plaatsen toch net dat ene shot maken. Nee, wij sjouwen niet met kilo’s aan apparatuur. Wel hebben we de beschikking over een creatieve geest en een selectie aan apparatuur wat prima in onze rugzak mee kan en waarmee we toch de mooiste foto's en videomateriaal kunnen schieten.

Op aanvraag kunnen we jouw merk of evenement op de juiste manier vastleggen.

Tevens organiseren we meerdere keren per jaar een Workshop Natuurfotografie.

Fotografie

Bekijk hier ons complete Portfolio

Met een lampje in je tent kun je hele toffe foto’s maken. Op deze foto is zelfs het Noorderlicht zichtbaar op de achtergrond.

Voor fotografie maken we zelf gebruik van hoogwaardige apparatuur uit oa. Fuji X serie.  De Fuji X-serie systeemcamera’s zijn bij uitstek geschikt voor outdoor fotografie in extreme condities, ook bij minder licht. De objectieven van Fuji behoren tot de beste in markt en door het compacte formaat van de DSLM-body en bijbehorende lenzen kom je hiermee op plaatsen waar je wellicht met een zwaardere set-up niet komt.

Tent donker

Een fraai shot op de bosrand in de Taiga. -9 graden celsius, een lichte vorm van mist en zacht licht zorgt ervoor dat het plaatje compleet is.

Wij werken het liefst voor bedrijven,(outdoor)magazines en/of merken die hun idee vastgelegd willen hebben in the great outdoors!

Denk jij, dat wij iets voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bosrand Taiga

Een kleine impressie wat je zelfstandig kunt met alleen een Smartphone