Rugzak of Backpack huren

Huur bij Surviking je Trekking- of Expeditie Rugzak

Je huurt bij Surviking al een Lichtgewicht Trekkingrugzak vanaf 45 euro per week. Een rugzak of backpack huren is duurzaam! Wij hebben bij Surviking een ruim assortiment rugzakken te huur van Bergans of Norway, Osprey en Lowe Alpine. Van daypacks tot en met meerdaagse trekkingrugzakken.

Bij ons kun je de volgende rugzakken huren:

  • 40-45 liter day- of weekend rugzak
  • 65-75 liter meerdaagse trekkingrugzak
  • 75-100 liter meerdaagse expeditierugzak
  • Waterdichte Duffles

Al onze rugzakken zijn getest in de meest uiteenlopende omstandigheden in Scandinavië en gebruiken wij zelf ook op onze trektochten en expedities.

We hebben een relatief grote voorraad rugzakken en kunnen ook andere organisaties voorzien van de juiste materialen. Ook het transport kan Surviking voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Surviking  of maak een afspraak in de Surviking Pro Shop om de B2B mogelijkheden te bespreken.

€ 45,-
p.w.
Rugzak

Rugzak

Offerte aanvragen
€ 45,-
p.w.
45 liter rugzak

45 liter rugzak

€ 62,50
p.w.
65 liter rugzak

65 liter rugzak

€ 50,-
p.w.
Waterdichte Duffle

Waterdichte Duffle

Prijzen Rugzak huren

 

Rugzakken Weekendprijs Weekprijs
Rugzak 40-45 liter € 25,- € 45,-
Rugzak 65-95 liter € 35,- € 62,50
Waterdichte duffle 85L € 25,- € 50,-
Waterdichte duffle 110L € 35,- € 62,50

HUUR BIJ SURVIKING AL JE OUTDOOR UITRUSTING

€ 60,-
p.w.
Trekkerstent Huren

Trekkerstent Huren

€ 40,-
p.w.
Slaapzak Huren

Slaapzak Huren

€ 22,50
p.w.
Slaapmat Huren

Slaapmat Huren

Wat zeggen onze klanten?

Veel gestelde vragen over de verhuur

Je dient bij ons een offerte aanvraag in d.m.v. het offerteformulier of je stuurt een mailtje naar onze verhuur mailbox en vertel ons wat je gaat doen en in welke periode. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met een passend voorstel. Bij ons is de eerste vraag altijd, “wat ga je doen?”

Jazeker! Alhoewel we het altijd erg gezellig vinden de klanten te ontmoeten in onze Pro Shop kunnen we de materialen op verzoek ook naar je toe sturen. Je ontvangt dan een Track & Trace code in de Surviking huisstijl zodat je jouw pakket kunt volgen. We sturen de materialen altijd bijtijds naar je op zodat je de spullen in huis hebt voordat jouw avontuur begint! Tevens ontvang je een retourlabel (digitaal), waarmee je het pakket weer retour kunt aanmelden en terugsturen. Wij versturen via MyParcel (PostNL).

Wij houden van no nonsense prijzen en handelen veelal op basis van vertrouwen, op de Scandinavische manier. Als je een week op avontuur gaat, huur je de materialen in de praktijk vaak iets langer nl. 10 of 11 dagen met ophalen en brengen meegerekend. Bij ons betaal je enkel in de basis die week van het gebruik. Het ophalen en brengen, of verzenden en retour, stemmen we met elkaar af en hoef je niet te betalen. Mocht het door omstandigheden ietsje langer duren of omdat het beter uitkomt het eerder te halen of terug te brengen is dit vaak geen enkel probleem.

Ja, in principe hanteren wij een borgsom van 50% van de huursom, tenzij het een huursom is die wat hoger uitvalt. Dan nemen wij een borgsom die meer in redelijkheid valt bij het totaalbedrag van de huursom, maar nooit hoger dan 50%.. De borg krijg je binnen 7 dagen na het terugbrengen weer retour als alles in orde is.

Als je ons laat weten op welk avontuur je gaat, pakken wij de juiste spullen er voor je bij. Door onze ervaring op trektochten en expedities in de noordelijke wildernis kunnen we jou voorzien van het juiste advies en de juiste spullen voor jouw avontuur. We hebben vrijstaande tenten, tunneltenten, ultralight materiaal en zelfs expeditiematerialen voor serieuze expedities diep in Lapland tijdens de winter. Wij hebben echt de juiste spullen voor jouw avontuur!

Wij wassen en drogen onze slaapzakken altijd na gebruik. Ze worden gewassen met speciaal wasmiddel van Nikwax en indien nodig in speciale machines om de kwaliteit te waarborgen.

Je slaapt dus altijd in een frisse slaapzak! Tevens worden al onze materialen bij terugkomst gecontroleerd, gereinigd en hersteld indien nodig. Intern worden ze ook gelabeld, zodat we ook zelf kunnen zijn wat er wel een niet gedaan is na terugkomst en voor uitgifte. Uiteraard zijn wij ook mensen en maken gelukkig soms ook een foutje. Controleer je items daarom zelf ook altijd voor vertrek. Mocht je dan tocht nog iets tegenkomen, dan fixen we dat nog voor je voordat je op jouw avontuur gaat.

Offerteformulier