Backpack Rugzak Huren

Huur bij Surviking je Trekking- of Expeditie Rugzak

Je huurt bij Surviking al een Lichtgewicht Trekkingrugzak vanaf 45 euro per week. Een rugzak of backpack huren is duurzaam! Wij hebben bij Surviking een ruim assortiment rugzakken te huur van Bergans of Norway, Osprey en Lowe Alpine. Van daypacks tot en met meerdaagse trekkingrugzakken voor meerdaagse trektochten en expedities.

Als onze trekkerstenten worden gebruikt door onze klanten en zijn getest door onze professionals in de meest extreme omstandigheden.

 • Door onze professionals getest in de meest uiteenlopende omstandigheden
 • Grote voorraad beschikbaar en direct leverbaar
 • Ontvang vandaag nog jouw offerte
 • No-nonsense week- en weekendprijzen: alleen betalen voor het gebruik
Rugzak

Rugzak

45 liter rugzak (Daypack)

 • Ideaal voor een (lang) weekend
 • Geschikt voor huttentochten
 • lichgewicht, ca. 1300 gram
 • v.a. € 45,- per week
Meest gekozen

65 liter rugzak

 • Comfortabel op langere tochten
 • Geschikt voor meerdaagse trektochten
 • lichgewicht, ca. 1400 gram
 • v.a. € 65,- per week
Meest gekozen

75 liter rugzak

 • Zeer ruime backpack
 • Geschikt voor wat ruigere trektochten
 • ca. 2300 gram
 • v.a. € 65,- per week
Trektochten & Expedities

95 liter rugzak

 • Zeer ruime expeditie backpack
 • Geschikt voor langere expedities (7> dagen)
 • lichgewicht, ca. 2500 gram
 • v.a. € 65,- per week
Trektochten & Expedities

55 liter ultralight rugzak

 • Ideaal voor een lange hikes
 • Geschikt voor het trekken van een pulka
 • Ultralight, ca. 900 gram
 • v.a. € 50,- per week
Ultralight

Waterdichte Duffle 85 of 110L

Waterdicht

Hoe kies ik de juiste rugzak?

De juiste rugzak kiezen voor jouw avontuur is belangrijk. Bij Surviking is de vraag altijd eerst "Wat ga je doen en waar ga je heen?". Wij adviseren onze klanten altijd op basis van het geplande avontuur. Ga je bijv. een weekendje buiten slapen in het bos of op de camping dan kies je wellicht voor een andere rugzak dan voor een weekje hiken in Scandinavië. Belangrijk om te weten is dat wandelen met een rugzak altijd even wennen is en zal in beginsel dan ook soms wat oncomfortabel zijn. Zodra je gestel er meer aan is gewend merk je er vrij weinig van.

Kies een rugzak niet te groot, je gaat er nl. dan ook meer spullen in stoppen waardoor deze zwaarder wordt. We zeggem weleens "Don't pack your fears". Maar, kies de rugzak ook niet te klein. Niets is zo vervelend als inpakken bij slecht weer en het er net niet in past.

We hebben een relatief grote voorraad rugzakken en kunnen ook andere organisaties voorzien van de juiste materialen. Ook het transport kan Surviking voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Surviking om de B2B mogelijkheden te bespreken.

Top-5 Must Have uitrusting voor je Backpack Avonturen

Trekkerstent

Zorg voor de juiste trekkerstent voor jouw avontuur! Goede uitrusting is een belangrijk onderdeel van het slagen van jouw avontuur en dus ook het plezier. In de Scandinavische bergen gebruik je bij voorkeur een tunneltent. Deze zet makkelijker op bij slecht weer en is veel meer bestand tegen hevige regen en wind.

Slaapzak

Zorg voor de juiste slaapzak voor jouw avontuur! Goede uitrusting is een belangrijk onderdeel van het slagen van jouw avontuur en dus ook het plezier. Kies voor dons als het gewicht belangrijk is en je slaapzak goed droog kunt houden. Kies voor een synthetische slaapzak als je gaat kamperen in natte omstandigheden.

Slaapmat

Zorg voor een goede slaapmat. Een goede nachtrust is erg belangrijk! Kies de juiste mat met de juiste R-waarde en de Slaapzak met de juiste comfortwaarde. Veel kou wordt er getransporteerd tussen de via de slaapmat als deze niet goed isoleert.

Rugzak

Zorg voor goede rugzak die groot genoeg is voor jouw avontuur. Een rugzak waarin alles netjes past zonder al te veel materialen aan de buitenkant te moeten bevestigen. Zorg dat de rugzak comfortabel zit en een regenhoes heeft. 

Garmin Inreach

Ga je alleen op pad of begeef je je van de paden af of buiten het bereik van een mobiel telefoonnetwerk, neem dan een Garmin Inreach (mini) mee. Dit device koppel je eenvoudig aan je smartphone en zo blijf je bereikbaar voor het thuisfront en vice-versa. En met een druk op de knop schakel je de hulpdiensten in.

 

Beoordeeld met een 5/5

op basis van 75+ reviews op Google.

 • Ervaren team met professionals (WGA-, IPGA-, & IML Guides)
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Top Notch materialen
 • Optimale service
 • Ruime voorraad

Wat zeggen onze klanten?

Rik

In de voorbereiding van een bikepacking trip kwam ik bij Surviking uit om een kampeeruitrusting te huren. Het materiaal was van top kwaliteit, nette prijzen en vooral goed advies en prettig contact. Toen ik besloot eigen spullen te kopen heeft Maurice geweldig advies gegeven en ik ben klaar voor nieuwe avonturen.
 

Glenn

Wij hebben alle benodigde uitrusting bij Surviking gehuurd voor een week IJsland. Tenten, slaapmatten, slaapzakken, stokken, kookstellen, hardshell jas en broek en een donsjas. All het materiaal is van zeer hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor een trekking trip met tenten hebben ze ter beschikking. De prijs ook nog eens heel schappelijk. De communicatie is ontzettend snel. Wij raden het erg aan!!!

Dennis

Voor een winterexpeditie in Noorwegen heb ik bij Surviking mij uitrusting gehuurd. Erg klantvriendelijk bedrijf, beantwoordt snel je vragen, denkt mee over het ophalen of versturen van de uitrusting en weet waar ze ze het over hebben. Aanrader!

 

Joost

Prachtig bedrijf met bijzonder goede en persoonlijke service. Voor een winterexpeditie in Noorwegen verschillende spullen hier gehuurd en alles is goed bevallen. Communicatie met de eigenaar gaat zeer soepel en snel. Een aanrader!

 

Leon

Surviking denkt echt mee met je reisplannen. Goed materiaal en snelle communicatie. Aanrader! 

Freark

Ik ben enorm snel en attent geholpen. Materiaal is erg goed en daarnaast heb ik voor vertrek naast materiaalverhuur ook goede gear kunnen kopen voor een lange hike in Schotland.


 

Prijzen Rugzak Backpack huren

 

Rugzakken Merk Weekprijs
Rugzak 40-45 liter Bergans of Norway € 45,-
Rugzak 65-95 liter Bergans of Norway € 65,-
Rugzak Ultralight 55 liter Bergans of Norway € 50,-
Waterdichte duffle 85L Ortlieb € 50,-
Waterdichte duffle 110L Ortlieb € 62,50

Veel gestelde vragen over de verhuur

Je dient bij ons een offerte aanvraag in d.m.v. het offerteformulier of je stuurt een mailtje naar onze verhuur mailbox en vertel ons wat je gaat doen en in welke periode. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met een passend voorstel. Bij ons is de eerste vraag altijd, “wat ga je doen?”

Jazeker! Alhoewel we het altijd erg gezellig vinden de klanten te ontmoeten in onze Pro Shop kunnen we de materialen op verzoek ook naar je toe sturen. Je ontvangt dan een Track & Trace code in de Surviking huisstijl zodat je jouw pakket kunt volgen. We sturen de materialen altijd bijtijds naar je op zodat je de spullen in huis hebt voordat jouw avontuur begint! Tevens ontvang je een retourlabel (digitaal), waarmee je het pakket weer retour kunt aanmelden en terugsturen. Wij versturen via MyParcel (PostNL).

Wij houden van no nonsense prijzen en handelen veelal op basis van vertrouwen, op de Scandinavische manier. Als je een week op avontuur gaat, huur je de materialen in de praktijk vaak iets langer nl. 10 of 11 dagen met ophalen en brengen meegerekend. Bij ons betaal je enkel in de basis die week van het gebruik. Het ophalen en brengen, of verzenden en retour, stemmen we met elkaar af en hoef je niet te betalen. Mocht het door omstandigheden ietsje langer duren of omdat het beter uitkomt het eerder te halen of terug te brengen is dit vaak geen enkel probleem.

Weekendprijzen zijn de helft van de weekprijzen.

Ja, in principe hanteren wij een borgsom van 50% van de huursom, tenzij het een huursom is die wat hoger uitvalt. Dan nemen wij een borgsom die meer in redelijkheid valt bij het totaalbedrag van de huursom, maar nooit hoger dan 50%.. De borg krijg je binnen 7 dagen na het terugbrengen weer retour als alles in orde is.

Als je ons laat weten op welk avontuur je gaat, pakken wij de juiste spullen er voor je bij. Door onze ervaring op trektochten en expedities in de noordelijke wildernis kunnen we jou voorzien van het juiste advies en de juiste spullen voor jouw avontuur. We hebben vrijstaande tenten, tunneltenten, ultralight materiaal en zelfs expeditiematerialen voor serieuze expedities diep in Lapland tijdens de winter. Wij hebben echt de juiste spullen voor jouw avontuur!

Wij wassen en drogen onze slaapzakken altijd na gebruik. Ze worden gewassen met speciaal wasmiddel van Nikwax en indien nodig in speciale machines om de kwaliteit te waarborgen.

Je slaapt dus altijd in een frisse slaapzak! Tevens worden al onze materialen bij terugkomst gecontroleerd, gereinigd en hersteld indien nodig. Intern worden ze ook gelabeld, zodat we ook zelf kunnen zijn wat er wel een niet gedaan is na terugkomst en voor uitgifte. Uiteraard zijn wij ook mensen en maken gelukkig soms ook een foutje. Controleer je items daarom zelf ook altijd voor vertrek. Mocht je dan tocht nog iets tegenkomen, dan fixen we dat nog voor je voordat je op jouw avontuur gaat.

Offerteformulier

HUUR BIJ SURVIKING AL JE OUTDOOR UITRUSTING

€ 60,-
p.w.
Trekkerstent Huren

Trekkerstent Huren

€ 40,-
p.w.
Slaapzak Huren

Slaapzak Huren

€ 22,50
p.w.
Slaapmat Huren

Slaapmat Huren