Pulka huren

Huur bij Surviking een Pulka of transportslee

Je huurt bij Surviking al een Pulka of Transportslee voor jouw expeditie vanaf 120 euro per week. Wij hebben bij Surviking Pulka's van het Zweedse merk Jemtlander. Zij maken vanuit hun passie voor het outdoorleven en winterexpedities pulks die geschikt zijn voor arctische (berg)expedities. Ze zijn ietsje breder dan de Noorse concurrent en dat maakt ze stabieler en ze zijn volledig met handschoenen te bedienen.

Wij hebben in ons assortiment o.a. de Jemtlander 14 incl. 200 liter tas en harnas en stangen.

Onze Pulka's zijn gecontroleerd en getest in de meest uiteenlopende omstandigheden in Scandinavië en gebruiken wij zelf ook op onze trektochten en expedities.

We hebben een relatief grote voorraad expeditie materialen en kunnen ook andere organisaties voorzien van de juiste uitrusting. Ook het transport kan Surviking voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Surviking  of maak een afspraak in de Surviking Pro Shop om de B2B mogelijkheden te bespreken.

€ 120,-
p.w.
Pulka

Pulka

Offerte aanvragen
Pulka + stangen

Pulka + stangen

Pulka

Pulka

Harnas

Harnas

Prijzen Pulka huren

 

Pulka & accesoires Weekendprijs Weekprijs
Pulka compleet met harnas  € 60,- € 120,-

Volledige Prijslijst Trekking- & Expeditie Uitrusting

Download hieronder onze volledige prijslijst  met al onze outdoor-, trekking- en expeditie uitrusting of neem contact op middels onderstaand formulier voor een offerteaanvraag. 

Download de prijslijst

Offerteformulier