Werken bij Surviking

Medewerker Surviking Pro Shop 12-16 uur per week M/V

Vanwege de enorme groei die we doormaken, zijn we op zoek naar een Medewerker voor in onze Surviking Pro Shop (12-16 uur per week)!

Reizen zit in ons DNA en dan met name avontuurlijke wildernisreizen in de ongerepte natuur van Scandinavië. Onze klanten maken daarbij gebruik van de beste materialen uit de markt. Met de Surviking Pro Shop verhuren en verkopen we Top Notch Outdoor Uitrusting aan onze eigen klanten die meegaan op reis, particulieren en andere (reis)bedrijven. De Surviking Pro Shop is in de afgelopen periode uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van het verhuren van Outdoor Uitrusting in Nederland.

Weet jij alles van lichtgewicht trekkerstentjes, slaapzakken, slaapmatten en nog veel meer? Of ben je bereid alles omtrent deze uitrusting te leren? Dan zijn we opzoek naar jou! Je komt in te werken binnen Team Surviking omringt door Outdoor Professionals en zorgt dat alle materialen in topconditie blijven en netjes worden uitgeleverd aan onze (zakelijke) klanten en guides voor onze eigen reizen. Ook het onderhoud van het materiaal behoort tot de werkzaamheden. De administratieve taken vanuit ons verhuursysteem kunnen ook remote worden uitgevoerd.

Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris
  • Een toffe werkomgeving
  • Een nette werkplek
  • Korting op de tofste outdoor materialen
  • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Een ideale omgeving als opmaat naar misschien wel meer dan alleen gear. Ga eens mee op reis en leer alles over de materialen en uitrusting en het vakgebeid van Wilderness Guide. Lijkt het je wat om voor het tofste outdoor bedrijfje van Nederland te komen werken? Neem dan contact op met Surviking en stuur je CV naar maurice@surviking.nl

 

 

 

Wat gebeurt op zo'n reis?

Maurice, eigenaar van Surviking deelt zijn verhaal en neemt je mee in wat er op zo'n reis van Surviking gebeurt.

Wij zijn altijd opzoek naar de juiste mensen

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Neem dan vrijblijvens contact op met Surviking voor een open sollicitatie.

Wanneer maak je kans?

Als je geaccrediteerd gids bent bij één van de volgende branch organisaties of in het opleidingstraject tot geacrrediteerd gids zit:

Dit houdt in, dat er een gedegen opleiding ten grondslag ligt aan hetgeen je wilt doen. Bij Surviking werken we enkel met geacrrediteerde guides, professionals die weten waar ze het over hebben en waarop onze klanten kunnen vertrouwen. We gaan er ook vanuit dat je werkzaam wilt zijn vanuit de rol als freelancer/ondernemer.

 

Wil je stage lopen bij Surviking vanuit het MBO?

Kijk dan op stagemarkt.nl of leerbanenmarkt.nl of er leerplaatsen gepubliceerd staan.

Wil je stage lopen bij Surviking vanuit 1 van bovenstaande branchorganisaties?

Neem dan contact op met Surviking om de mogelijkheden te bespreken.