Trektochten & Expedities

Surviking is gespecialiseerd in het organiseren van meerdaagse Trektochten, Wildernistrekkings, Expedities, Trainingen & Outdoor Fotografie.

Onze reizen zijn ontstaan uit passie voor de natuur, voor het vak van wildernis gids en voor outdoor fotografie. Of het nu middels hiken, kanoën, skiën, sneeuwschoenwandelen of een vette landschapsfoto is, wij willen het verhaal van de natuur vertellen! Wij zoeken zelf onze routes uit, maken zelf de foto’s en filmen zelf ook met een GoPro en een droge. Wij volgen niet de paden, wij kiezen ons eigen pad.

Surviking is dé specialist in meerdaagse trektochten en expedities in Noorwegen, Zweden en Finland. Wij organiseren Trektochten en Expedities op Ski’s, Sneeuwschoenen, per Kano en uiteraard Hiking. Onder begeleiding van onze ervaren guides, ga je samen met een groep 6 dagen of langer de wildernis in. We stappen tijdelijk uit onze drukke en technologische wereld, en gaan daarbij terug naar onze oorsprong in de natuur. We delen onze tijdelijke thuisbasis, the boreal forest, met onder andere elanden, lynxen en steenarenden. Unieke ervaringen en mooie uitzichten zijn gegarandeerd tijdens deze reizen.

 

Ben jij klaar voor een Trektocht of Expeditie in Scandinavië?

Wil jij graag mee op de Trektocht of Expeditie van je leven waarbij natuurbeleving op nummer 1 staat? Ga dan mee met deze professionals en ambassadeurs van de natuur en bekijk onderstaand aanbod. Je kunt ook altijd een afspraak maken met de pro’s in de Surviking Pro Shop voor vrijblijvend advies.

 

Bekijk hieronder ons complete aanbod Trektochten en Expedities in Scandinaviê.