Workshop & Training Vuur maken

Surviking is gespecialiseerd in het geven van Vuurmaak workshops voor individuen of groepen en bedrijven. Vuur maken zien wij als een essentiële life skill en wij brengen onze ervaring en expertise als Wilderness Guides vanuit de Noorderlijke Wildernis mee naar onze Workshops.

Vuur maken als een Pro

Surviking geeft Workshops en Trainingen in het maken van vuur. Bij ons leer je vuur maken als een Pro, dus zoals wij, Wildernessguides, dit ook doen in het veld onder de meeste extreme omstandigheden. No-nonsense instructie vanuit onze ervaringen uit de praktijk.

Wat komt er aan bod tijdens de Workshop Vuur Maken?

Alle facetten van het vuur maken komen bij Surviking voorbij. Het gaat er bij ons om, dat je in de basis snapt hoe vuur werkt, natuurkundig. Dan kun je, met de nodige oefening, vuur maken als een Pro in alle omstandigheden. Het is in onze optiek een skill die je goed moet beheersen als je je door de wildernis begeeft.

  • Branddriehoek
  • Verschillende houtsoorten
  • Georganiseerd werken in fases
  • Verschillende typen vuur
  • Gebruik mes, bijl en/of zaag

 

Voor bedrijven, groepen of 1 op 1

Surviking kan op aanvraag voor jouw organisatie of groep een Vuur Maak Workshop op maat organiseren. We doen dit geregeld voor meerdere bedrijven op locatie, maar hebben evt. ook de beschikking over een eigen terrein in onze eigen regio.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wil je voor jezelf, jouw vrienden, organisatie of evenement een Workshop en/of Training Vuur maken als een Pro?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op d.m.v. ons contactformulier of WhatsApp.