Verhuur Outdoor Uitrusting

Huur bij Surviking jouw buitensport-, outdoor- & expeditieuitrusting. Wij verhuren o.a. Tenten, Slaapzakken, Slaapmatten, Rugzakken, Sneeuwschoenen etc. Wij verhuren alleen uitrusting die wij ook zelf hebben getest in alle omstandigheden en gebruiken op onze trektochten en expedities. In onze voorraad zijn diverse premium brands vertegenwoordigd, waaronder Bergans of Norway, Lowland OutdoorMSRBlack DiamondPrimusExped etc.

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden hanteren wij uitrustingpakketten met no-nonsens weekend-, & weektarieven. Hieronder vindt je een selectie van een aantal uitrustingspakketten. Elk pakket kun je ook in een Deluxe (Dons) of Wintervariant huren om bijvoorbeeld gewicht te besparen of om mee te winterkamperen.
Uiteraard kun je deze uitrustingpakketten aanvullen naar wens en zijn alle items ook los bij ons huren.

Outdoor uitrusting

Outdoor uitrusting

Trekkerstent huren

Slaapzak huren

Slaapmat huren

Rugzak huren

Regenkleding huren

Donsjas huren

Pulka huren

Expeditietent huren

Sneeuwschoenen huren

Lawine 3 eenheid huren

Garmin Inreach huren

Toerlanglauf uitrusting huren

Tipitent huren

Pakketten

Offerte aanvragen

In de Surviking Pro Shop krijg je advies van de professionals die zelf werken met de juiste uitrusting in de meest extreme omstandigheden.

Volledige prijslijst

Download hieronder de volledige Verhuur Outdoor Uitrusting prijslijst voor het seizoen 2021 of neem contact op middels onderstaand formulier voor een offerteaanvraag. Hier vindt je ook de expeditie- uitrusting en tenten. Wij vragen een borgsom van 50% van het totale huurbedrag.

Download de prijslijst

Offerteformulier