Onze filosofie

Wij zijn Surviking,

een onderneming dat trektochten organiseert in oa. Noorwegen en Zweden waarbij relatieve laagdrempeligheid en genieten op nummer 1 staat.  Je hoeft in onze optiek nl. niet naar Lapland voor een Arctische ervaring of naar het ‘onbereikbare’ Siberië om eens in een taiga bos te bivakkeren. Wij vinden daarnaast dat iedereen een dergelijk avontuur moet kunnen ervaren, voelen en beleven.

Wij regelen daarom een groot deel van de uitrusting, mocht je dit zelf niet hebben. Een rugzak en/of slaapzak kost al gauw een paar honderd euro en dat werpt een behoorlijke drempel op voor iemand die dit eens een keer wilt proberen. Iedereen kan met ons mee mits je, een prima conditie hebt en 18+ bent. Je hoeft echt geen topsporter te zijn. Jong of oud? Het maakt ons niets uit.

Wij willen de mensen op deze manier weer betrekken bij de natuur. De natuur is simpelweg te mooi om te negeren, maar toch doen heel veel mensen dat onbewust in hun dagelijks leven. Onze trips hebben dan ook de aantrekkelijke combinatie van een vakantiegevoel en het actief bezig zijn in de natuur. Wij reiken een hoop dingen aan tijdens een dergelijke week maar uiteindelijk bepaal je zelf wat je ermee wilt doen. Mede hierom zijn het ook geen cursusweken maar denken wij wel dat je enorm veel kunt leren. Ondanks onze achtergrond als beroepsmilitair hebben onze trips nooit een militaristisch karakter.

En……uiteraard vinden wij het zelf ook gewoon erg tof om te doen 🙂

Language »
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram
error: Content is protected !!