Ouder en Kind Weekenden Surviking Kids

Het belangrijkste uitgangspunt van Surviking Kids is genieten. Samen genieten met je kind van en in de natuur en een stapje terug uit het drukke leven. Terug naar onze basis in de natuur maar op een speelse manier, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Zowel de kinderen als de volwassenen, zodat hier een gezamenlijke mooie herinnering wordt gecreëerd. 

Iedereen zit steeds meer achter een beeldscherm, eigen sociale bubbels worden gecreëerd, waardoor we de wereld om ons heen uit het oog verliezen en dat is jammer, want als je even de tijd neemt, zie je dat er zoveel moois om ons heen te zien is! De maatschappelijke druk van werken en presteren neemt alleen maar toe waardoor we minder tijd creëren om de rust te vinden en lekker in de natuur te zijn.

 • Supergave Ouder en Kind Weekenden
 • Optimale Natuurbeleving
 • Tot in de puntjes geregeld
 • Opgeleide professionals
 • Materialen te huur via Surviking

Beoordeeld met een 5/5

op basis van 70+ reviews op Google.

 • Ervaren team met professionals (WGA-, IPGA-, & IML Guides)
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Optimale beleving
 • Unieke Experience
 • Maatwerk reizen

Wat zeggen onze klanten?

Suzy

Wij hebben deelgenomen aan het Ouder-Kind weekend 25 & 26 juni 2022, in ons geval was het een tante - metekind combinatie. Ik kan alleen maar in superlatieven spreken. Het verhaal van Survival King Sam was prachtig uitgewerkt en elke activiteit was een mooie combinatie van leuk & leerrijk! Ik was al een grote fan van Surviking door onze avontuurlijke reizen naar Noorwegen en Zweden. Nu heb ik deze reisorganisatie helemaal in mijn hart gestolen.

Dit is een organisatie met hart en ziel die mensen niet alleen een reis aanbieden maar ons een kans geven op een echte "natuur belevenis"!
TOP gidsen die weten waarmee ze bezig zijn. De reis naar Noorwegen was voor ons een life changing moment dank zij de professionals van Surviking!
Maurice, Ashley, George & Chantal hartelijk dank voor een fantastisch weekend en de vele hoogtepunten op 2 dagen in het bijzonder mooie Zeewolde! Warme groet Suzy Kimpen

Brenda

Top weekend gehad! Hele leuke activiteiten, leuke begeleiders en goed georganiseerd. Aanrader!

 

Wietze

Met mijn zoontje meegedaan aan een ouder-kind weekend: samen tentje opzetten, kompasspeurtocht, zelf vuur maken, een shelter bouwen, katapult maken, takken slijpen met een mes... het hele weekend buiten en samen bezig zijn. Onder super fijne begeleiding van Maurice en Ashley - die ondanks de regen er echt een fantastisch weekend van hebben gemaakt voor ons! Aanrader!

Gunes

Perfecte ervaring van begin tot eind met mijn zoon. we hebben geleerd hoe we een schuilplaats moeten bouwen, een vuur moeten maken, enz., wat belangrijk is in de natuur. Ik hou het meest van verhalen vertellen rond het vuur 's nachts. het was mijn favoriete moment.

Tek

Wat een leuke club mensen van Surviking. We hebben zojuist het Ouder-Kind weekend afgerond. Bedankt iedereen voor de goede zorg en de leuke dagen. Top! We hebben genoten.

Samen met je kids terug naar de natuur onder begeleiding van professionals

Onder leiding van de professionals van Surviking Kids zorgen we voor de ultieme experience in de natuur met jouw kids, Back 2 nature! 

Ga mee op het Ouder en Kind weekend in Nederland en ga samen met je kind weer terug de natuur in. Leuke dingen doen, buiten zijn, kamperen, vuur maken, shelterbouwen en nog veel meer gave dingen. Bij Surviking kan het allemaal!

Onze professionals staan voor je klaar voor de ultieme Ouder Kind Experience, ben jij er ook klaar voor?

Wat kun je verwachten?

  De natuur op jouw manier ontdekken

Bij Surviking kun je op jouw eigen tempo en interesses de natuur ontdekken. Iedereen kan en mag dat op z'n eigen manier beleven. Natuurbeleving staat bij ons hoog in het vaandel.

  Navigeren met Kaart en Kompas

Een leuke speurtocht met Kaart en Kompas! Weet jij het item terug te vinden welke 'SAM' is verloren in het bos? Verdwalen doen we niet en we zorgen altijd dat we 'on track' blijven.

  Kamperen in de natuur 

Kamperen doen we in tentjes en ook zetten we een grote Tipi Tent neer voor als het even iets minder weer is.

  Survival skills leren 

Je leert Vuur maken, Shelter maken, een Katapult maken en nog veel meer!

Een impressie van het Ouder Kind Weekend van Surviking Kids

 

Benodigdheden

 • Juiste kleding en/of uitrusting
 • Goed humeur

Bij Surviking Kids kun je aanvullend een geschikt Surviking Uitrusting Pakket huren. Tevens beschikt Surviking over een eigen Pro Shop waarbij je advies krijgt van de professionals voor de juiste kleding en uitrusting.

Klik op Sam om naar de website van Surviking Kids te gaan

Veelgestelde vragen over het Ouder Kind Weekend

Surviking is gespecialiseerd in het verhuren van de juiste materialen voor al onze avonturen en die van anderen. Voor dit Ouder en Kind Weekend hebben we een uitrustingspakket samengesteld die past bij dit weekend met de juiste materialen. Je kunt bij de Surviking Pro Shop ook alle items los huren en/of kopen. Wij helpen je graag bij het maken van de voor jouw juiste keuze. Je kunt altijd gratis een 1 op 1 afspraak maken in onze Pro Shop of even contact met ons opnemen.

https://www.surviking.nl/pro/verhuur

Voor dit weekend is het niet nodig om ervaring te hebben. Alle Ouder en Kind activiteiten tijdens dit weekend zijn laagdrempelig en voor iedereen goed te doen. Ook kampeerervaring is niet nodig.

De leeftijd voor de kinderen voor dit Ouder en Kind Weekend is tussen de 6 en de 12 jaar.

Zeker, het weekend is ook zeker geschikt en erg leuk voor Opa's en Oma's met kleinkinderen.

Het Ouder en Kind weekend begint om 10:00 en vanaf 09:00 is de aankomst.
We zijn klaar op zondagmiddag rond 15:00-16:00.

Surviking verzorgt het avondeten op zaterdag en voor koffie en thee (in de ochtend).
Ontbijt en lunch dien je zelf mee te nemen.