Outdoor Fotografie

Bij Surviking zijn we ook gespecialiseerd in Outdoor Fotografie, dat wil zeggen, het ‘schieten’ van foto- & video materiaal buiten de gebaande paden. Wij komen op plekken, waar anderen niet komen. Wij gaan door waar anderen stoppen!

Wij richten ons met Outdoor Fotografie met name op de Noordelijke wildernis. Omdat dit in het verlengde ligt van ons vakgebied.

Wij kunnen d.m.v. actioncamera’s, drones en fotoapparatuur op moeilijk bereikbare plaatsen toch net dat ene shot maken. Nee, wij sjouwen niet met kilo’s aan apparatuur. Wel hebben we de beschikking over een creatieve geest en een selectie aan apparatuur wat prima in onze rugzak mee kan en toch een mooie foto of film kan maken.

Voor fotografie maken we zelf gebruik van hoogwaardige apparatuur uit oa. Fuji X serie.  De Fuji X-serie systeemcamera’s zijn bij uitstek geschikt voor outdoor fotografie in extreme condities, ook bij minder licht. De objectieven van Fuji behoren tot de beste in markt en door het compacte formaat van de DSLM-body en bijbehorende lenzen kom je hiermee op plaatsen waar je wellicht met een zwaardere set-up niet komt.


Outdoor Fotografie

Daarnaast hebben wij de beschikking over een Go-Pro Hero 6 en de nieuwste drone van het gerenomeerde merk DJI, de DJI Mavic Air. Deze drone is zo licht en compact dat hij in iedere rugzak past. Ondanks z’n formaat schiet deze drone fantastische videobeelden in 4K resolutie en kan foto’s maken vanuit de lucht op 12 MP. Dit alles bij elkaar in een fantastische omgeving levert unieke beelden op!Wij werken het liefst voor bedrijven,(outdoor)magazines en/of merken die hun idee vastgelegd willen hebben in the great outdoors! We hebben een breed netwerk in de outdoorwereld en werken samen met Feitsma Visuals op het gebied van fotografie.


Feitsma Visuals heeft een tal van prodcuties op zijn naam staan en gewerkt voor oa. de BBC, Subaru & RedBull.

Showreel from Jaap Ruurd Feitsma on Vimeo.


Denk jij, dat wij iets voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en neem een kijkje op onze aparte website voor de outdoor fotografie op:

https://outdoor-fotografie.surviking.nl

Language »
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
error: Content is protected !!