Outdoor Fotografie

Bij Surviking zijn we ook gespecialiseerd in Outdoor Fotografie, dat wil zeggen, het ‘schieten’ van foto- & video materiaal buiten de gebaande paden. Wij komen op plekken, waar anderen niet komen. Wij gaan door waar anderen stoppen!

Wij richten ons met Outdoor Fotografie met name op de Noordelijke wildernis. Omdat dit in het verlengde ligt van ons vakgebied.

Wij kunnen d.m.v. actioncamera’s, drones en fotoapparatuur op moeilijk bereikbare plaatsen toch net dat ene shot maken. Nee, wij sjouwen niet met kilo’s aan apparatuur. Wel hebben we de beschikking over een creatieve geest en een selectie aan apparatuur wat prima in onze rugzak mee kan en toch een mooie foto of film kan maken.

Voor fotografie maken we zelf gebruik van hoogwaardige apparatuur uit oa. Fuji X serie.  De Fuji X-serie systeemcamera’s zijn bij uitstek geschikt voor outdoor fotografie in extreme condities, ook bij minder licht. De objectieven van Fuji behoren tot de beste in markt en door het compacte formaat van de DSLM-body en bijbehorende lenzen kom je hiermee op plaatsen waar je wellicht met een zwaardere set-up niet komt.


Een panorama geschoten in HDR gemaakt uit 15 shots.

Daarnaast hebben wij de beschikking over een Go-Pro Hero 6 en een drone van het gerenomeerde merk DJI, de DJI Mavic Air. Deze drone is zo licht en compact dat hij in iedere rugzak past. Ondanks z’n formaat schiet deze drone fantastische videobeelden in 4K resolutie en kan foto’s maken vanuit de lucht op 12 MP. Dit alles bij elkaar in een fantastische omgeving levert unieke beelden op!


Met een lampje in je tent kun je hele toffe foto’s maken. Op deze foto is zelfs het Noorderlicht zichtbaar op de achtergrond.


Outdoor Fotografie

Een fraai shot op de bosrand in de Taiga. -9 graden celsius, een lichte vorm van mist en zacht licht zorgt ervoor dat het plaatje compleet is.


Wij werken het liefst voor bedrijven,(outdoor)magazines en/of merken die hun idee vastgelegd willen hebben in the great outdoors!

Denk jij, dat wij iets voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en neem een kijkje op onze aparte engelstalige website voor onze outdoor fotografie op:

https://outdoor-fotografie.surviking.nl


Language »
Chat openen
1
Hi, kunnen wij je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een appje!