Pakketten

Huur bij Surviking jouw buitensport-, outdoor- & expeditieuitrusting. Wij verhuren o.a. Tenten, Slaapzakken, Slaapmatten, Rugzakken, Sneeuwschoenen etc. Wij verhuren alleen uitrusting die wij ook zelf hebben getest in alle omstandigheden en gebruiken op onze trektochten en expedities. In onze voorraad zijn diverse premium brands vertegenwoordigd, waaronder Bergans of Norway, Lowland OutdoorMSRBlack DiamondPrimusExped etc.

 

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden hanteren wij uitrustingpakketten met no-nonsens weekend-, & weektarieven. Hieronder vindt je een selectie van een aantal uitrustingspakketten. Elk pakket kun je ook in een Deluxe (Dons) of Wintervariant huren om bijvoorbeeld gewicht te besparen of om mee te winterkamperen.Uiteraard kun je deze uitrustingpakketten aanvullen naar wens en zijn alle items ook los bij ons huren.

€ 110,-
p.w.
Offerte aanvragen

Surviking slaap paketten

Comfortabele slaapmat

Comfortabele slaapmat

Comfortabele slaapmat

Comfortabele slaapmat

1 of 2 persoons trekkerstent

1 of 2 persoons trekkerstent

Surviking hiking pakket

Branderset + pan

Branderset + pan

Wandelstokken

Wandelstokken

Dag- of expeditierugzak

Dag- of expeditierugzak

* Op basis van een pakket voor 2 personen.

Surviking Slaap Pakketten Weekendprijs Weekprijs 
Surviking Slaap Pakket 1 persoon € 55,- € 110,-
Surviking Slaap Pakket Deluxe 1 persoon € 65,- € 130,-
Surviking Slaap Pakket Winter 1 persoon € 75,- € 150,-
Surviking Slaap Pakket 2 personen € 100,- € 185,-
Surviking Slaap Pakket Deluxe 2 personen € 120,- € 225,-
Surviking Slaap Pakket Winter 2 personen € 140,- € 275,-

 

Surviking Hiking Pakketten Weekendprijs Weekprijs
Surviking Hiking Pakket 1 persoon € 50,- € 89,-
Surviking Hiking Pakket 2 personen € 95,- € 165,-

Wat zeggen onze klanten?

Veel gestelde vragen over de verhuur

Je dient bij ons een offerte aanvraag in d.m.v. het offerteformulier of je stuurt een mailtje naar onze verhuur mailbox en vertel ons wat je gaat doen en in welke periode. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met een passend voorstel. Bij ons is de eerste vraag altijd, “wat ga je doen?”

Jazeker! Alhoewel we het altijd erg gezellig vinden de klanten te ontmoeten in onze Pro Shop kunnen we de materialen op verzoek ook naar je toe sturen. Je ontvangt dan een Track & Trace code in de Surviking huisstijl zodat je jouw pakket kunt volgen. We sturen de materialen altijd bijtijds naar je op zodat je de spullen in huis hebt voordat jouw avontuur begint! Tevens ontvang je een retourlabel (digitaal), waarmee je het pakket weer retour kunt aanmelden en terugsturen. Wij versturen via MyParcel (PostNL).

Wij houden van no nonsense prijzen en handelen veelal op basis van vertrouwen, op de Scandinavische manier. Als je een week op avontuur gaat, huur je de materialen in de praktijk vaak iets langer nl. 10 of 11 dagen met ophalen en brengen meegerekend. Bij ons betaal je enkel in de basis die week van het gebruik. Het ophalen en brengen, of verzenden en retour, stemmen we met elkaar af en hoef je niet te betalen. Mocht het door omstandigheden ietsje langer duren of omdat het beter uitkomt het eerder te halen of terug te brengen is dit vaak geen enkel probleem.

Ja, in principe hanteren wij een borgsom van 50% van de huursom, tenzij het een huursom is die wat hoger uitvalt. Dan nemen wij een borgsom die meer in redelijkheid valt bij het totaalbedrag van de huursom, maar nooit hoger dan 50%.. De borg krijg je binnen 7 dagen na het terugbrengen weer retour als alles in orde is.

Als je ons laat weten op welk avontuur je gaat, pakken wij de juiste spullen er voor je bij. Door onze ervaring op trektochten en expedities in de noordelijke wildernis kunnen we jou voorzien van het juiste advies en de juiste spullen voor jouw avontuur. We hebben vrijstaande tenten, tunneltenten, ultralight materiaal en zelfs expeditiematerialen voor serieuze expedities diep in Lapland tijdens de winter. Wij hebben echt de juiste spullen voor jouw avontuur!

Wij wassen en drogen onze slaapzakken altijd na gebruik. Ze worden gewassen met speciaal wasmiddel van Nikwax en indien nodig in speciale machines om de kwaliteit te waarborgen.

Je slaapt dus altijd in een frisse slaapzak! Tevens worden al onze materialen bij terugkomst gecontroleerd, gereinigd en hersteld indien nodig. Intern worden ze ook gelabeld, zodat we ook zelf kunnen zijn wat er wel een niet gedaan is na terugkomst en voor uitgifte. Uiteraard zijn wij ook mensen en maken gelukkig soms ook een foutje. Controleer je items daarom zelf ook altijd voor vertrek. Mocht je dan tocht nog iets tegenkomen, dan fixen we dat nog voor je voordat je op jouw avontuur gaat.

Offerteformulier