Ouder Kind Packraft Weekend

Deze reis staat op dit moment (nog) niet op de planning. Interesse? Laat je e-mail achter en wij nemen contact met je op.

Een supergaaf Survival Ouder-Kind Packraft Weekend in de Belgische Ardennen!

Het belangrijkste uitgangspunt van het Ouder-Kind Packraft Weekend is genieten. Samen genieten met je kind van en in de natuur en een stapje terug uit het drukke leven. Terug naar onze basis in de natuur maar op een speelse manier, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Zowel de kinderen als de volwassenen, zodat hier een gezamenlijke mooie herinnering wordt gecreëerd. 

Iedereen zit steeds meer achter een beeldscherm, eigen sociale bubbels worden gecreëerd, waardoor we de wereld om ons heen uit het oog verliezen en dat is jammer, want als je even de tijd neemt, zie je dat er zoveel moois om ons heen te zien is! De maatschappelijke druk van werken en presteren neemt alleen maar toe waardoor we minder tijd creëren om de rust te vinden en lekker in de natuur te zijn. Tijdens dit weekend staan er verschillende soorten activiteiten in de planning. Deze activiteiten zijn vooral gericht op het samenwerken en het bewust zijn van wat je doet in de natuur. 

Let op: de leeftijdscatergorie van de kids voor dit Survival Ouder-Kind Weekend is 8-12 jaar

Wanneer staat deze reis gepland?

Staat er geen reis tussen voor de datum dat jij graag weg zou willen?
Bekijk onze kalender met alle geplande reizen

Garantie

Garantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

Waar vindt de reis plaats?

België
Ardennen

Hoe zwaar is deze reis?

Mentale fitheid

Fysieke fitheid

Onze Survikings voor deze reis

Welke guides worden ingepland op deze reis

Foto's van eerdere reizen